Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update

Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update

Belangrijke Leopard updates voor versies 10.5-10.5.7

Uitmuntend
8

De Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update is een bundel met verbeteringen en reparaties voor het besturingssysteem van jouw Mac. Gebruik jij een eerdere 10.5-versie van OS X Leopard (10.5-10.5.7), dan actualiseer je deze gratis en voor niets met deze software. De updates richten zich op de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van het systeem en zijn dan ook sterk aangeraden.

Je haalt Mac-updates eenvoudig op via het Apple-menu van jouw computer, maar een alternatieve manier is om het hier te downloaden .dmg-bestand uit te voeren. De Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update zorgt onder meer voor geoptimaliseerde werking van AirPort (draadloze router), kortere opstarttijden, en verbeterde Bluetooth-betrouwbaarheid. Voor een volledig overzicht van de aanpassingen neem je een kijkje op de bijbehorende Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update-pagina op de Apple-site.

Gebruik je een vroege versie van Leopard als besturingssysteem voor jouw Mac, dan raden we je aan de Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update uit te voeren.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update

Download

Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update

Beoordelingen about Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update